Duurzaamheid

Energie Efficiente Datacenters

Bij Global Switch beoordelen we de impact die onze ontwikkelingen zullen hebben op het milieu vanaf het begin en in samenwerking met onze internationale consultant teams zorgen we ervoor dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het ontwerp is. Fundamenteel voor onze strategie is het exploiteren van onze datacenters om ervoor te zorgen dat we onze carbon footprint in onze wereldwijde portfolio blijven verkleinen.

  • Alle datacenters zijn ISO 14001 (Environmental Management) en ISO 50001 (Energy Management) gecertificeerd.
  • Om onze inzet op het gebied van duurzaamheid te benadrukken, hebben alle nieuwe Europese projecten een ‘Very Good’ BREEAM classificatie als doel. Voor alle Azië-Pacific projecten is dat een minimum LEED ‘Gold’ classificatie, alsook andere ‘groene’ certificeringen.
  • Voortdurend investeren in infrastructuur om de energie efficiëntie nog meer te verbeteren.
Global Switch heeft zich gecommitteerd om CO₂-neutraal opereren te bereiken binnen haar portfolio middels aankoop van 100% hernieuwbare energie tegen 2030
Global Switch Hong Kong fase 1: LEED Platinum
Global Switch Hong Kong fase 1: LEED Platinum
Lees persbericht
Singapore Woodlands:
PUE Validatie Certificering
Singapore Woodlands:
PUE Validatie Certificering
Lees persbericht

Door enkele van 's werelds grootste carrier- en cloud neutrale datacenters te exploiteren profiteren we van schaalvoordelen door het implementeren van gecentraliseerde, en waar mogelijk geschaalde, systemen, wat resulteert in:

  • Substantieel lager energie efficientie door al onze
  • De laagste Power Usage Effectiveness (PUE) op onze locaties
  • Onafhankelijke validatie van onze PUE
  • Lagere totale bezettingskosten voor onze klanten
Zie voor meer informatie over onze duurzaamheidsdoelstellingen:
Als onderdeel van onze voortdurende inzet voor duurzaamheid, hebben we in september 2020 onze eerste Green Bond uitgegeven.

De opbrengst van de ‘Green Bond’ van €700 miljoen van Global Switch, die vervalt op 7 oktober 2030, helpt bij de financiering van projecten van in aanmerking komende groene projecten om de energie-efficiëntie van onze datacenters te maximaliseren en onze carbon footprint te verkleinen, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen en duurzaamheidsdoelen.

Meer informatie over onze uitgifte van groene obligaties

Green Bond Framework    De mening van een onafhankelijke partij    Toewijzingsrapport