Overzicht

Datacenters

Sinds de oprichting in 1998 heeft Global Switch naam gemaakt met datacenters die schaalbaarheid, bedrijfszekerheid en connectiviteit naar een hoger plan trekken.

Vandaag de dag omvat het portfolio van Global Switch dertien datacenters die eigendom zijn van geconsolideerde entiteiten die centraal zijn gelegen in Tier 1-steden in Europa en Azië-Pacific. In totaal hebben we op dit moment 428.000 m2 aan hoogwaardige technische ruimte, en daar komt binnenkort nog meer bij. Ons netwerk huisvest een aantal van de meest vooruitstrevende publieke en private organisaties in alle soorten en maten, die hun bedrijfskritieke IT-infrastructuur aan ons toevertrouwen en dankzij ons naadloos contact kunnen maken met allerlei telecom-, internet- en cloudproviders.

Wij zijn de grootste aanbieder van carrier- en cloudneutrale datacenters in Europa en Azië-Pacific

Global Switch is een van 's werelds meest kredietwaardige datacenterproviders, met 'investment grade'-beoordelingen van Fitch, Moody’s en S&P Global Ratings.

Als bedrijf willen we onze CO2-uitstoot en milieu-impact beperken, en we hebben dan ook flink geïnvesteerd in de nieuwste groene oplossingen. Via innovaties in ontwerp en exploitatie proberen we energiezuinige omgevingen en oplossingen naar een steeds hoger plan te tillen.

*