Ruimte en Energie

Datacenterruimte

Als exploitant van een aantal van de grootste datacenters in Europa en Azië-Pacific kunnen we onze klanten laten profiteren van superieure energievoorziening, koeling, beveiliging en geavanceerde bewaking van de infrastructuur, die in hun eigen gebouwen niet altijd beschikbaar zijn. Onze ruimten zijn voorzien van:

  • *
  • *
  • *
00/
00/
Private Suites

Deze zelfstandige ruimtes worden precies volgens de technische specificaties en indelingsvereisten van de klant opgezet en kunnen worden uitgerust met 24x7x365-Network Operating Centre-voorzieningen.

Cages

Onze cages zijn beveiligde, flexibele privéruimtes. Hiermee bieden we middelgrote hoeveelheden IT-ruimte en stroom met een grote bedrijfszekerheid. Ontwerp en indeling kunnen naar wens van de klant worden verzorgd.

Racks

Onze racks bevinden zich op colocaties en zijn een onmisbare hulpbron voor bedrijven die hun kritieke IT-infrastructuur willen uitbesteden, op meerdere locaties aanwezig willen zijn of hun vloeroppervlak snel en gemakkelijk met hun bedrijf willen laten meegroeien.

Meet Me Rooms

Onze Meet Me Rooms met gescheiden verbindingen bieden onze telecom-, ISP- en netwerkproviders een sterk beveiligde ruimte om PoP's (Points of Presence) te realiseren en zo verbinding te maken met elke klant in het gehele datacenter.