Datacenteromgeving

Exploitatie van Datacenters

Global Switch beschikt over de ervaring, vakbekwaamheid en reputatie die een toonaangevende provider van grote carrier- en cloudneutrale datacenters nodig heeft om diensten voor uw kritieke infrastructuur te huisvesten en te leveren.

  • Op elke locatie zorgen gepassioneerde medewerkers van Global Switch samen met zeer ervaren datacentertechnici en leden van het managementteam voor het beheer van de technische processen
  • Zeer flexibele bedrijfsmodi beschikbaar, bijvoorbeeld voor op maat gemaakte klantprocedures en aangepaste rapportages
  • Onze technische teams werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat aan hun vereisten wordt voldaan en dat diensten op een efficiënte, voordelige manier worden geleverd
  • De operationele normen worden beoordeeld aan de hand van ons hoogwaardige maturity model

Wereldwijd gestandaardiseerde operationele processen

Ons Critical Environments Programme (programma voor kritieke omgevingen) is een van de beste en meest robuuste programma's in zijn soort en zorgt voor een consistente benadering van operationele uitvoering. Dit programma stelt zich primair ten doel risico's goed beheersbaar te houden om zodoende een ongeëvenaarde uptime te garanderen. Deze 'best-in-class' operationele procedures en praktijken worden ondersteund door continue verbeterprogramma's en uitgebreide training.

De medewerkers van Global Switch zijn onderverdeeld in teams, elk met een jarenlange ervaring – van het managementteam tot de technische en operationele specialisten die onze klanten op alle datacenters van Global Switch 24x7x365 bijstaan.

Het resultaat: een zeer efficiënte, robuuste en transparante bedrijfsvoering waarop u als klant dag en nacht kunt vertrouwen.

 

*