Madrid

Datacenter Madrid

Global Switch Madrid bevindt zich vlak bij het financiële district en het stadscentrum. De vestiging staat in 'Silicon Alley Madrid', een gebied met een enorme concentratie aan internet- en technologiebedrijven, de hoogste connectiviteit per hoofd van de bevolking in heel Spanje, en een groot aantal beschikbare glasvezelnetwerken.

  • *
  • *
  • *
  • *
00/
00/
  • Vlak bij het centrale zakendistrict, met een ruime keuze aan carrier- en cloudproviders
  • Toegang op afstand tot Espanix PAR en een ecosysteem met een keur aan carriers, dus gegarandeerd connectiviteit met lage latency
  • De grote oppervlakte van 21.922 m2 met hoogwaardige infrastructuur biedt een zeer bedrijfszekere omgeving met vooraanstaande wereldwijde en nationale merken
  • Flexibele en schaalbare oplossingen, aangepast aan de wensen van de individuele klant
Connectiviteit

Nu alles tegenwoordig digitaal gaat en mensen altijd met elkaar in contact willen staan, heeft het datacenter dankzij zijn grootte en locatie weten uit te groeien tot een van de belangrijkste poorten naar Noord- en Zuid-Amerika en naar andere betrouwbare Europese markten. Het heeft de aandacht van vele klanten en partners getrokken, waaronder grote cloudproviders die in dit rijke, hyperconnected hub hun bedrijf verder willen ontwikkelen.

Als DE-CIX Enabled Site biedt ons datacenter in Madrid directe toegang tot het grootste onafhankelijke interconnectie-ecosysteem ter wereld. Onze klanten kunnen profiteren van een volledig aanbod van DE-CIX diensten - van traditionele peering-diensten tot Enterprise-grade interconnectiediensten, zoals DirectCLOUD waar meer dan 50 cloud providers direct op zijn aangesloten.

Infrastructuur

De belangrijkste ISO-certificeringen vormen het bewijs dat wij altijd optimaal willen presteren en ons steeds verder willen verbeteren om risico's te beperken, zuinig om te gaan met energie en een duurzame bedrijfsvoering te garanderen. Het datacenter is voorzien van meerdere redundantielagen en wordt ondersteund door het uitgebreide Critical Environments Programme [programma voor kritieke omgevingen] van Global Switch.

Meer Informatie

Of u nu op zoek bent naar een enkele rack of een op maat gemaakte multi-megawatt datahal, ons ervaren team staat voor u klaar om advies te geven en de mogelijkheden met u te bespreken.

Madrid

Calle Yécora, 4, 28022 Madrid, Spain
Telefoon: +34 91 312 06 00
salesmadrid@globalswitch.com