Londen

Datacentercampus Londen

De campus van Global Switch in Londen bestaat uit twee datacenters, London East en London North. Deze is gevestigd op nog geen kilometer van het financiële district en in de buurt van het stadscentrum.

London North heeft, als onderdeel van een doorlopend ontwikkelingsprogramma, al aanzienlijke nieuwe, zeer energiezuinige capaciteit met een laag energieverbruik (PUE) opgeleverd.

Na goedkeuring van de planning wordt een derde datacenter op de campus, London South, ontwikkeld. Het nieuwe datacenter zal tot 27.000 vierkante meter beslaan met een capaciteit van 40 MVA aan nutsvoorzieningen. Ontworpen om een hoge vermogensdichtheid te bieden, geschikt voor HPC en AI- implementaties met zowel lucht- als vloeistofgekoelde optionele oplossingen en kan worden aangepast aan de behoeften van individuele klanten. Het krijgt onmiddellijke directe toegang tot de meeste van 's werelds toonaangevende netwerken en cloud on-ramps die beschikbaar zijn vanuit zowel London East als London North, evenals in de directe omgeving.

  • *
  • *
  • *
  • *
00/
00/
  • Een van Europa's grootste speciaal gebouwde datacenter campussen, met 115.000 vierkante meter aan ruimte zodra alle stadia van London South voltooid zijn.
  • Een geavanceerde datacenter-omgeving in het hart van de verbindingsrijke Docklands, met toegang tot een keur aan carriers en cloudproviders
  • Flexibele oplossingen beschikbaar met de mogelijkheid om op maat gemaakte stroom inzet te bieden van meer dan 3.000 W/m²
  • De campus beschikt over 100% hernieuwbare energie en minimaal water verbruik.
Connectiviteit

Met de grootste internetcapaciteit van Europa en op dit moment een zeer populaire locatie voor hosting- en cloudserviceproviders, financiële kantoren, digitale ondernemers en technologische innovatoren, is de Londense wijk Docklands een van de meest netwerkdichte locaties ter wereld. Diverse netwerkproviders zijn op de voordelen van de carrier- en cloudneutrale status en lage latency van Global Switch afgekomen, zodat organisaties toegang hebben gekregen tot een ruime keuze aan partners en services op het gebied van connectiviteit.

Infrastructuur

Onze klanten in Londen plukken de vruchten van de schaalvoordelen en de superieure bedrijfszekerheid. De vestiging Oost Londen is verbonden met het grootste private hoogspanningsnetwerk van het Verenigd Koninkrijk en rechtstreeks aangesloten op het 132-kV-netwerk van het nationale distributienet. De campus is uitgerust met meerdere redundantielagen, geavanceerde koelsystemen en 24x7x365-beveiliging.

Meer Informatie

Of u nu op zoek bent naar een enkele rack of een op maat gemaakte multi-megawatt datahal, ons ervaren team staat voor u klaar om advies te geven en de mogelijkheden met u te bespreken.

Oost Londen

Global Switch House, 3 Nutmeg Lane, London, E14 2AX, Verenigd Koninkrijk
Telefoon: +44 20 7473 9000
saleslondon@globalswitch.com

Noord Londen

East India Dock House, 240 East India Dock Road, London, E14 9YY, Verenigd Koninkrijk
Telefoon: +44 20 7473 9000
saleslondon@globalswitch.com

Zuid Londen

Nutmeg Lane, London E14 2AX, United Kingdom
Telefoon: +44 20 7473 9000
saleslondon@globalswitch.com

Technische specificatie, die onderhevig is aan verandering, heeft betrekking op de voltooiing van alle stadia van Global Switch Zuid Londen