Ashley Muldoon

Ashley Muldoon

Chief Executive Officer

Ashley trad in 2020 bij Global Switch in dienst als Chief Operating Officer. Hij werd in januari 2024 aangesteld als Chief Executive Officer en trad toe tot de Raad van Bestuur.

In zijn tijd als Chief Operating Officer bij Global Switch was hij verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele prestaties van de datacentra en voor productontwikkeling. Hij gaf leiding aan de oplevering van nieuwe ontwikkelingsinitatieven en diverse energieverdichtingsprojecten binnen de bestaande portefeuille, terwijl hij ook belangrijke groeigebieden voor toekomstige uitbreiding in kaart bracht. Daarnaast hield hij toezicht op alle nieuwe investeringsmogelijkheden en marktonderzoek. Hij gaf ook leiding aan de digitale transformatiestrategie van Global Switch in alle afdelingen van het bedrijf.

Ashley heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van datacentra en vastgoed, en ook internationaal leidinggegeven aan organisaties. Voordat hij bij Global Switch kwam werken, was Ashley 12 jaar CEO van een wereldwijd opererend bouwbedrijf, waar hij uiteindelijk 22 jaar werkte. Als CEO was hij daar verantwoordelijk voor het toezicht op de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en Canada. Ashley begon zijn loopbaan in Australië voordat hij in 2003 naar Londen verhuisde.