Martin Miklosko

Martin Miklosko

Group Director, Commercial

Martin trad in 2020 in dienst bij Global Switch als Commercial Director, Europe met meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed waardering en investering, en werd in 2021 gepromoveerd tot Group Director, Commercial.

Carrière

Martin heeft uitgebreide ervaring in vastgoed waardering en advies en is een erkend expert op het gebied van de waardering van datacenters als vastgoed belegging categorie. Voordat hij bij Global Switch kwam, heeft hij CBRE's specialistische datacenter waardering team opgericht en met succes uitgebouwd, het eerste in zijn soort in de branche, en leidde hij vervolgens ook JLL's EMEA datacenter waardering functie. Tijdens zijn tijd als datacenter taxateur adviseerde hij diverse operators (waaronder Global Switch), investeerders en financiers over zaken als acquisities, financiële rapportage, financiering en investeringen, evenals beursnotering en desinvesteringen. Tijdens Martins carrière gaf hij ook leiding aan het taxatieteam van City Office bij CBRE en het grensoverschrijdende taxatieteam bij Colliers.

Martin heeft een BA (Hons) in Geografie van de Universiteit van Durham en is lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors.

Verantwoordelijkheden bij Global Switch

Martin leidt het commerciële team dat verantwoordelijk is voor de analyse en acceptatie die alle inkomsten genererende activiteiten ondersteunt, samen met het verwerken van bijbehorende goedkeuringen. Dit omvat klant gerelateerde activiteiten zoals nieuwe contracten, verlengingen en contract herstructureringen; en strategische kapitaal projecten zoals site acquisities, nieuwe ontwikkelingen en de herontwikkeling van bestaande datacenters. Zijn andere verantwoordelijkheden omvatten het verzamelen en analyseren van de prestatie gegevens van Global Switch met betrekking tot verkoop en inkomsten, de productie van periodieke KPI's en het beantwoorden van vragen met betrekking tot commerciële prestaties van een breed scala aan belanghebbenden. Hij is ook verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van de waardering van vastgoed beleggingen van de Group.