Naomi Hu

Naomi Hu

Group Director, Marketing

Naomi, een ervaren marketeer met een sterke internationale achtergrond, trad in februari 2021 in dienst bij Global Switch als Group Director, Marketing.

Carrière

Naomi kwam bij Global Switch van China Telecom Global, waar ze de functie van Regional Marketing and Communications Director (Europa en VK) bekleedde. Naomi was verantwoordelijk voor het op elkaar afstemmen van verkoop en marketing bij China Telecom (Europa) om de omzetgroei te stimuleren en channel partnerschappen te ondersteunen. Als onderdeel van haar opdracht bouwde en leidde ze een internationaal team van marketing professionals om de marketing inspanningen voor meer dan 20 landen te ondersteunen. Voor China Telecom Global was Naomi Marketing Manager voor EuroFinance, onderdeel van The Economist Group en Senior Marketing Executive bij de Financial Times. Ze heeft ook een aantal juridische opdrachten vervuld en een Master of Laws behaald aan de Lancaster University. Naomi spreekt Engels, Japans, Mandarijn en Kantonees.

Verantwoordelijkheden bij Global Switch

Naomi is verantwoordelijk voor het leveren van klant focused, gerichte bedrijf marketing voor het genereren van leads om de omzetgroei in de hele Groep te faciliteren, terwijl ze ook het profiel van het bedrijf aanzienlijk verhoogt onder de doel klanten sectoren in het VK, Europa en Azië-Pacific. Naomi werkt nauw samen met Group Strategic Accounts, Regional Group Directors, Managing Directors en Sales teams om nieuwe en verhoogde inkomsten stromen en verkoop kanalen te leveren.