Yu Jie

Yu Jie

Group Director, Internal Audit

Yu Jie trad in 2019 aan bij Global Switch als Group Director, verantwoordelijk voor de financiële planning en analyse, en had toen al bijna 10 jaar ervaring op financieel gebied. In 2023 begon hij in zijn huidige functie.

Carrière

Voordat hij bij Global Switch kwam, was Yu Jie Vice General Manager van Shagang Commerce Co., Ltd, (een dochteronderneming van Jiangsu Shagang Group Co., Ltd, een van de grootste particuliere staalbedrijven in China en vermeld in de Fortune 500-lijst) waar hij leiding gaf aan de afdelingen Financiën, Risicomanagement en Audits, Administratie en Human Resources. Daarvoor was Yu Jie Deputy General Manager en Senior Business Manager bij Shagang International (Singapore) PTE LTD.

Trad in 2019 aan bij Global Switch als Group Director, verantwoordelijk voor de financiële planning, prognoseprocessen, rapportage en analyse voor de hele groep.

Yu Jie behaalde een FMBA aan het Shanghai Advanced Institute of Finance, een Master aan de Shanghai Jiao Tong University, en is daarnaast ook financieel analist (CFA), financieel registeraccountant (ACCA) en financieel risicomanager (FRM).

Verantwoordelijkheden bij Global Switch

Yu Jie is verantwoordelijk voor de uitvoering van interne audits binnen de hele groep. Hij beheert het interne auditprocess om te sturen op efficiëntie- en effectiviteitsverbeteringen. Daarnaast houdt Yu Jie toezicht op de prestaties van het bedrijf, zowel intern als extern, om benchmarks te stellen en zo vooruitgang te boeken op het vlak van ESG-initiatieven op basis van de gedane toezeggingen. Door HR-processen te verbeteren wordt ons fundament verder versterkt.